Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΑΝΕΡΓΟΥ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΣ ΠΑΙΔΙ. ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΦΟΡΕΩΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ

Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι ένα κοινωνικό αγαθό που η πολιτεία οφείλει να προσφέρει χωρίς αποκλεισμούς και προϋποθέσεις που το καθιστούν είδος πολυτελείας, αντικείμενο εκβιασμών και συναλλαγής. 
Η ανεργία, η ακρίβεια, οι φόροι και τα χαράτσια αναγκάζουν εκατοντάδες συμπολίτες μας να μην μπορούν να πληρώσουν το ρεύμα. Η ΔΕΗ και οι πολιτικοί της προϊστάμενοι κόβουν το ρεύμα και εκβιάζουν με διακοπή της ηλεκτροδότησης όσους δεν συμμορφώνονται με την παράλογη απαίτηση να πληρώσουν τα υπέρογκα τιμολόγιά της με λιγοστά ή και ανύπαρκτα εισοδήματα. 
Οι συνελεύσεις γειτονιών, φορείς, σωματεία και συλλογικότητες της πόλης παίρνουμε την πρωτοβουλία να επανασυνδέσουμε το κομμένο ρεύμα σε συμπολίτη μας μακροχρόνια άνεργο με ασθενές παιδί. Στη συμβολική αυτή πράξη, με την οποία εκφράζουμε την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στο γείτονά μας, καταλήξαμε, αφού προηγουμένως επιχειρήσαμε, χωρίς αποτέλεσμα, να πείσουμε την τοπική ΔΕΗ να ενσκήψει στο πρόβλημα και να δώσει λύση. 

Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα. Καμία διακοπή για απλήρωτο λογαριασμό σε σπίτι που έχει οικονομική δυσκολία. 

Η συνάντηση για την επανασύνδεση την Τρίτη 23 Απριλίου 2013, 13:00, στο 15ο Δημοτικό Σχολείο στον Άγιο Ιωάννη (Λενταριανά)


Γιατροί του Κόσμου

Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων

ΕΛΜΕ Χανίων

Εργατικό Κέντρο Χανίων

Κοινωνικό Στέκι-Στέκι Μεταναστών

Κοινωνική Κουζίνα

Μαχόμενοι Μηχανικοί του ΤΕΕ Δ.Κ.

Ανοικτή Συνέλευση Νέας Χώρας

Λαϊκή Συνέλευση Περιοχής Βαρυπέτρου

Συνέλευση Χαλέπας

Συνέλευση Ακρωτηρίου

Συνέλευση Κατοίκων Αμπεριάς

Σύλλογος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Νομού Χανίων.

Ομάδα Αντίστασης Σελίνου

Πρωτοβουλία Αντίστασης

Σύλλογος Ειδικευόμενων Γιατρών του Νοσοκομείου Χανίων

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Χανίων

Σωματείο Οικοδόμων

Σωματείο Εργαζομένων Φαρμάκου

Δίκτυο ανταλλαγών Χανίων

Φόρουμ Μεταναστών Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου