Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Η Κοινωνική Κουζίνα ενάντια στην καταστολή

Καταγγέλλουμε την εισβολή των ΜΑΤ στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο της Βίλας Αμαλίας στις 20/12 και στην ΑΣΟΕΕ στις 28/12. 

Η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ επέλεξε την περίοδο των γιορτών για να συλλάβει αγωνιστές κατασκευάζοντας γελοίες κατηγορίες, να στοχοποιήσει μετανάστες μικροπωλητές, να σπάσει το Πανεπιστημιακό άσυλο και να εισβάλει ακόμα και μέσα σε χώρους αριστερών παρατάξεων και συλλογικοτήτων. 

Η ένταση της καταστολής είναι κομμάτι της εφαρμογής των νέων βάρβαρων μέτρων που απαιτεί η τρόικα και εξαθλιώνουν το λαό. Σε αυτή την προσπάθεια εκφοβισμού του κινήματος αντίστασης, εντάσσεται και η δίωξη 9 αγωνιστών και συνδικαλιστών στην πόλη μας για την κατάληψη του κτηρίου της αντιπεριφέρειας στα πλαίσια των απεργιών και των αντιμνημονιακών κινητοποιήσεων του περασμένου Φλεβάρη. 

Απαιτούμε την απόσυρση των κατηγοριών από τους αγωνιστές της Βίλας Αμαλίας- καμία δίωξη στους 9 συμπολίτες μας για την κατάληψη στην αντιπεριφέρεια. 

Καλούμε όλο τον κόσμο που πλήττεται και αγωνίζεται ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές να σταθεί στο πλευρό των κοινωνικών χώρων και των αγωνιστών που δέχονται τις επιθέσεις του κράτους και των παρακρατικών φασιστικών συμμοριών. 

Ολοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε τον εκφασισμό της κοινωνίας μας, τον εκφοβισμό και τη βίαιη καταστολή των κοινωνικών αγώνων, τον αντιδημοκρατικό κατήφορο της συγκυβέρνησης και να ανατρέψουμε τρόικες και μνημόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου