Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Κάλεσμα στήριξης για τη μουσική εκδήλωση της Κοινωνικής Κουζίνας

Παλιό Τελωνείο, στις 18 Μαρτίου στις 19:00
Η Κοινωνική Κουζίνα, που στεγάζεται στην οδό Τσουδερών 46, είναι μια συλλογική πρωτοβουλία πολιτών για αλληλέγγυα δράση ενάντια στην καλπάζουσα υποβάθμιση της ζωής μας. Τα αντικοινωνικά μέτρα και οι πολιτικές εξαθλίωσης των κυβερνήσεων της τρόικας κλιμακώνονται και οδηγούν μεγάλο μέρος του πληθυσμού στην απόλυτη φτώχεια. Έτσι ο αριθμός των καθημερινά σιτιζόμενων συνανθρώπων μας από την Κοινωνική Κουζίνα έχει ξεπεράσει τους 150, ενώ υπολογίζουμε ότι έχουμε προσφέρει μέχρι σήμερα, πάνω από 40.000 μερίδες φαγητό!

Η Κοινωνική Κουζίνα δε βασίζεται σε καμιά μορφή χρηματοδότησης από κρατικούς ή πολιτικούς φορείς και οργανισμούς. Αντίθετα λειτουργεί χάρη στην ανιδιοτελή προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών πολιτών και επαγγελματιών της πόλης. Επομένως, η ανάγκη εξασφάλισης πόρων για την απρόσκοπτη λειτουργία της είναι επιτακτική.

Γι αυτό διοργανώνουμε μουσική εκδήλωση ενίσχυσης της Κοινωνικής Κουζίνας την Κυριακή 18 Μαρτίου 19:00 στο χώρο του παλιού Τελωνείου στα Νεώρια Χανίων και σας καλούμε να τη στηρίξετε με την παρουσία σας.

Αγωνιζόμαστε για να συνεχίσει η Κοινωνική Κουζίνα να προσφέρει το καθημερινό δείπνο με ζεστασιά και αξιοπρέπεια στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν

Αλληλεγγύη, το πρώτο βήμα αντίστασης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΒΥΣΣΙΝΟΣ

ΑΡΕΤΟΥΣΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΑΜΠΙΑΝΑΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΥΛΛΑΚΗΣ

PRIMAVISTA

ΝΟΣΤΩΔΙΑ

Ε Ι Σ Ο Δ Ο Σ Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Η



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου